Նյութերը ենթաբաժնում: 17 Ցուցադրված նյութերը: 1-10 |
Էջեր: 1 2 » |
Դասավորել ըստ:
Ամսաթվի ·
Անվանման ·
Վարկանիշի ·
Մեկնաբանությունների ·
Դիտումների
|
Պահանջվում է՝ 500 գ թարմ սունկ, 2 գազար, 2 բազուկ, 3-5 հատ լոլիկ, 2-3 գլուխ սոխ, նեխուրի 2 արմատ, սև պղպեղ, աղ։ |
|
| Կես կգ սմբուկը (բադրիջանը) խորովել, մաքրել կեղևից, տրորել մինչև խյուս դառնալը, աավելացնել ծեծած սխտոր, աղ, մեկ բաժակ քամած մածուն, խառնել, տարածել ակուտեղի վրա և ծածկել մսի խճողակով, որը պատրաստվում է հետևյալ կերպ. |
|
| Պահանջվում է՝ 1 կգ տավարի միս, 2 գլուխ սոխ, 1 ճ/գ օղի, 3 ձու, աղ, սև պղպեղ |
|
| Պահանջվում է՝ 1 գազար, մաղադանոս, 2 ճ/գ սոխ, նեխուր, 1/3 գլուխ կաղամբ, 3 ճ/գ կանաչ ոլոռ, 200 գ մարոլ, 1 ճ/գ սերուցքային կարագ, 1 թ/գ շաքարավազ, աղ, 2 լ արգանակ։ |
|
| Պահանջվում է՝ դդմիկ, գազար, կաղամբ, բրինձ, 1-2 ճ/գ բուսակաանն յուղ, մաղադաանոս, աղ։ |
|
| Սիգը մաքրել, լվանալ յուրաքանչյուրը 4-5 կտոր դարձնել, տուրը ցամաքեցնել,վրան և մեջը աղ ցանել, ամեն կտորի մետ դնելմի փոքր դափնու տերև, 1-2 սև պղպեղ, 3 գրամ կարագ, շարել թավայի մեջ, որը պետք է նախապես յուղել։ |
|
| Պահանջվում է՝ 5 հատ պղպեղ, 3 ճ/գ գարեձավար, 1 գլուխ սոխ, 1ճ/գ կանաչի, 1 լիտր ջուր, աղ |
|
|
Անհրաժեշտ բաղադրիչները ` 4 գ. չաման, 150 գ. բրինձ, 80 գ. չամիչ |
|
| 300 գ. տավարի միսը աղալ, յուղով տապակել, ավելացնել սոխառած, ծեծած սխտոր, 400 գ. խոշոր կտրատած սպանախ, աղ, պղպեղ` ըստ ճաշակի, մի քիչ ոսկորներից եփած արգանակ: |
|
|
Անհրաժեշտ բաղադրիչները 4 ձու, 60 գ. ընկույզի ծեծած միջուկ, աղ, պղպեղ |
|
|