Մի քիչ ամեն ինչից
ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 05:31
Գլխավոր էջ
Հոդվածներ
Գրանցում
Մուտք
Ողջույն
Հյուր
|
RSS
Գլխավոր էջ
Ֆորում
Բաղադրատոմսեր
Թխվածքներ և տորթեր
Ճաշատեսակներ
Ապուրներ
Աղցաններ
Պիցցաներ
Մուրաբաներ
Բժշկություն
Ժողովրդական
Հետաքրքիր է
Խորհուրդներ
Hand Made
Կայքի թարգմանում
Բաժնի անվանակարգերը
Աղցաններ
[10]
Թխվածքներ և տորթեր
[13]
Ճաշատեսակներ
[17]
Պիցցաներ
[5]
Մուրաբաներ
[19]
Ապուրներ
[15]
համեղ կերակուրներ
Հոդվածներ
Ընկույզի մուրաբա
Մսով կոտլետ
Դդմի մուրաբա
Մկնոռի (չիբան) բուժում
Պիցցայի խմոր
Աղցան գազարով և ոլոռով
Ծիրանի մուրաբա
Թութքի բուժում
Ստամոքսի հիվանդությունների բուժում
Լեղապարկի, երիկամների և միզապարկի քարերի դեմ բուժում
Թզի մուրաբա
Շաքար լոխում
Չանախ
Փորկապություն դեմ բուժում
Վանգայի դեղատոմսերը
Ինչպես արագ և հեշտ նկարել Միկի Մաուսին
Լյարդի և լեղապարկի բուժում
Դեղձի մուրաբա
Տորթ <<Թռչնի կաթ>>
Սմբուկի(բադրիջան) մուրաբա
Տորթ <<Քաղցրակեր>>
Փորլուծություն դեմ բուժում
Հոդացավեր և հոդախախտումներ
Ինչպես պատրաստել գունդ թելերից
Գորտնուկների բուժում
Մոշի մուրաբա
Վանգայի բժշկություն
Աղցան կաղամբով և հում բազուկով
Աղցան սմբուկով և լոլիկով
Տորթ << Արջը հյուսիսում>>
Վիճակագրություն
Ընդամենը ակտիվ.
1
Հյուրեր.
1
Անդամներ.
0
Գլխավոր էջ
»
Հոդվածներ
»
Բաղադրատոմսեր
»
Ճաշատեսակներ
Ընկույզով ձվածեղ
Ընկույզով ձվածեղ
Անհրաժեշտ բաղադրիչները
4 ձու, 60 գ. ընկույզի ծեծած միջուկ, աղ, պղպեղ
Վերցնել 4 ձու, աղ, պղպեղ ցանել,, լավ հարել, վրան ավելացնել 60 գ. ընկույզի ծեծած միջուկ, նորից լավ հարել և 10-12 րոպե տապակել բարակ յուղ քսած թավայում:
1
2
3
4
5
Կատեգորիա:
Ճաշատեսակներ
|
Ավելացրեց:
LUS
(13.01.2014)
Դիտումներ:
1627
|
- Վարկանիշ -:
0.0
/
0
Նման հոդվածներ:
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝:
0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[
Գրանցում
|
Մուտք
]
Մուտքի ձև
Որոնել
Հոդվածներ
Բորշչ սնկով " Ամառային"
Տորթ <<Քաղցրակեր>>
Լեղապարկի, երիկամների և միզապարկի քարերի դեմ բուժում
Թութքի բուժում
Բալի մուրաբա
Եղունգի ներաճի դադարեցում
Աղցան սոխով, ձվով և խնձորով
Մազաթափության բուժում
Տորթ Կիևյան
Տորթ << Արջը հյուսիսում>>
Մինի - չաթ
Ավելացնելու համար անհրաժեշտ է ավտորիզացիա