Հինգշաբթի, 02.05.2024, 16:20

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Պիցցաներ

Պիցցայի խմոր
Պիցցայի խմոր
 
Անհրաժեշտ բաղադրիչները`
225 գ. ալյուր, 150 մլ. տաք ջուր, կես թ/գ շաքարավազ, 1 թ/գ խմորիչ, կես թ/գ աղ, 30 գ. կարագ կամ ձեթ
 
 
Պատրաստման եղանակը`
 Ջուրը լցնել ամանի մեջ և լուծել շաքարավազը, ավելացնել խմորիչը և թողնել տաք տեղում մոտ 10 րոպե: Ալյուրը և աղը հարել կարագի կամ ձեթի հետ: Ջրի մեջ բացված խմորիչը ավելացնել ալյուրի վրա և խառնել մինչև փափուկ խմոր ստանալը:
 Խմորը լավ հունցել այնքան որ ձեռքերը չկպչի, ապա խմորը ծածկելլ և թողնել 1 ժամ տաք տեղ, մինչև խմորը բարձրանա: Նորից ձեռքով ծեծել և թողնել որ բարձրանա, բարձրանալուց հետո այն արդեն պատրաստ է:
Կատեգորիա: Պիցցաներ | Ավելացրեց: LUS (26.09.2013)
Դիտումներ: 11643 | Տեգեր: պիցցա, խմոր | - Վարկանիշ -: 4.5/4

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]