Հինգշաբթի, 02.05.2024, 15:31

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Մուրաբաներ

Թզի մուրաբա
Թզի մուրաբա

Վերցնել թզի դեղին տեսակը, լավ լվանալ, կտրել կոթունները և պատաեաքաղով երկու կողմից ծակել: Վերցնել 1 կգ. թուզ, 1 կգ. շաքարավազ և 1 բաժակ ջուր: Ընդհանուր սոկի վրա ավելացնել կես բաժակ ավել ջուր: Հեռացնել սոկը և հովացնել, ապա նոր պաղ վիճակում լցնել թուզը սոկի մեջ: Բայց դնել շատ մարմանդ կրակի վրա: Թուզը շատ սիրում է զբաղվել իրենով եփելու ժամանակ: Եփել կես ժամ, նորից հովացնել, նորից եփել, նորից հովացնել: 
  Հովանալուց հետո մի հատ էլ եփել ու ստուգել, եթե սոկը արդեն քաշվել է թզի մեջ, վերցնել կրակից և լավ սառեցնել: Սառելուց հետո լցնել բանկաները:
Կատեգորիա: Մուրաբաներ | Ավելացրեց: LUS (01.10.2013)
Դիտումներ: 9064 | Տեգեր: մուրաբա, թզի | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]