ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 07:23

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Մուրաբաներ

Ծիրանի արքայական մուրաբա
 Արքայական ծիրանի մուրաբա

  Այս ծիրանի մուրաբան կոչվում է արքայական, վերցնում ենք ծիրանի ոչ շատ հասածները, մաքրում ենք կեղևը, հանում կորիզը խիրանի հասած կողմից, ծիրանի մեջ դնում ենք 1.5-1.4 ընկույզ: Եռացող շաաքարաջրի մեջ լցնել ծիրանը, մի քիչ եփել և թողնել որ սառի, երկրորդ օրը շարունակոլ եփել: Վերջում լցնել մի քիչ կիտրոնի աղ, որպեսզի չշաքարակալի: 1  կգ ծիրան, 1 կգ շաքարավազ, 2 բաժակ ջուր

Կատեգորիա: Մուրաբաներ | Ավելացրեց: LUS (02.10.2013)
Դիտումներ: 1810 | Տեգեր: մուրաբա, ծիրանի | - Վարկանիշ -: 1.0/1

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]