Երեքշաբթի, 07.05.2024, 20:35

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Մուրաբաներ

Կիտրոնի մուրաբա
Կիտրոնի մուրաբա

Անհրաժեշտ բաղադրիչները` 
1 կգ կիտրոն, 1.5 կգ շաքարավազ, 2 բաժակ ջուր

  Կիտրոնի կեղևը բարակ շերտով հեռացնել այնպես որ սպիտակ շերտը չվնասվի, լցնել եռացրած ջրի մեջ, թողնել 20 րոպե, հետո լվանալ սառը ջրով և կորիզները հեռացնելով երկարությամբ կտրատել: Պատրաստել թանձր շաքարաջուր, կիտրոնը լցնել մեջը, եռացնել, կրակից վերցնել: 1 ժամ հետո շաքարաջուրը լցնել մեկ ուրիշ ամանի մեջ, եռացնել 10-15 րոպե և լցնել կիտրոնի վրա: Նույնը կրկնել ևս մեկ անգամ: Երրորդ անգամ եփել  20 րոպե: 
Կատեգորիա: Մուրաբաներ | Ավելացրեց: LUS (04.10.2013)
Դիտումներ: 1430 | Տեգեր: կիտրոնի, մուրաբա | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]