Հինգշաբթի, 02.05.2024, 08:06

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Ճաշատեսակներ

Բորշչ սնկով " Ամառային"

Բորշչ սնկով " Ամառային"

Պահանջվում է՝ 500 գ թարմ սունկ, 2 գազար, 2 բազուկ, 3-5 հատ լոլիկ, 2-3 գլուխ սոխ, նեխուրի 2 արմատ, սև պղպեղ, աղ։

Պատրաստման եղանակը՝  Սունկը մաքրել, կտրատել, եփել աղով համեմված ջրով 15 րոպե, ապա ավելացնել քերիչով անցկացրած բազուկը, գազարը։ Եռացնել ևս 15 րոպե։ Այնուհետև ավելացնել կտրատած լոլիկները, կարտոֆիլը, կանաչ սոխը, նեխուրի արմատը և եփել մինչև պատրաստ լինելը։

Ապուրը մատուցել թթվասերով։

Կատեգորիա: Ճաշատեսակներ | Ավելացրեց: LUS (15.10.2014)
Դիտումներ: 944 | Տեգեր: ապուր, Բորշչ | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]