ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 04:48

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Ապուրներ

Ապուր պղպեղով և լոլիկով

Ապուր պղպեղով և լոլիկով

Պահանջվում է՝  2 գլուխ սոխ, 4 լոլիկ, 5 պղպեղ, 2 ձու, 1ճ/գ բուսական յուղ, աղ

Պատրաստման եղանակը՝  Սոխը մանր կտրատել, տապակել բուսական յուղով, ավելացնել մաքրած, կտրատած լոլիկները և շոգեխաշել։ Պղպեղը խորովել, մաքրել կորիզները, մանր կտրատել, միացնել լոլիկին, սոխին, ապա ավելացնել ջուրը, համեմել աղով, եփել 10-15 րոպե, հանել կրակի վրայից, ավելացնել հարած ձուն։

 Ապուրը մատուցում են թե՛  սառը, թե՛  տաք վիճակում։

Կատեգորիա: Ապուրներ | Ավելացրեց: LUS (23.01.2014)
Դիտումներ: 792 | Տեգեր: ապուր լոլիկով, պղպեղ, ապուր | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]