ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 07:23

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Ապուրներ

Ապուր «Համեղ»

Ապուր «Համեղ»

Պահանջվում է՝  5-6 կարտոֆիլ, 2 թարմ լոլիկ, 1 գազար, մաղադանոսի արմատ, 1 գլուխ սոխ,  2ճ/գ կարագ, 150 գ թթվասեր, աղ, պղպեղ, դափնու տերև, կանաչի

 

Պատրաստման եղանակը՝  Եռացող արգանակի մեջ լցնել խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլը, եփել 10 րոպե, ապա ավելացնել մանր կտրատած, նախապես տապակած գազարը, մաղադանոսը և եփել մինչև պատրաստ լինելը։

 

 Վերջում ավելացնել կտրատած լոլիկները, համեմել աղով, դափնու տերևով, և եռացնել։

 Մատուցելիս կարելի է ավելացնել թթվասեր։

Կատեգորիա: Ապուրներ | Ավելացրեց: LUS (02.03.2014)
Դիտումներ: 1031 | Տեգեր: ապուր կարտոֆիլով, ապուր լոլիկով, ապուր | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]