Բորշչ <<5 րոպե>>
| Պահանջվում է։ Բազուկ, գազար, սոխ, սդրուցքային կարագ, կաղամբ, աղ, պղպեղ |
Պատրաստման եղանակը։ Բազուկը, գազարը և սսոխը մաքրել, անցկացնել քերիչով,
միացնել իրար, ավելացնել կարագը և թոողնդլ 20-25 րոպե։ Եռացող ջրի կամ արգանակի մեջ
ավելացնել բարկ շերտերով կտրատած կաղամբը, մնցած բանջարեղենները, հասցնել եռման աաաստիճանի,
եփել 3-5 րոպե։
Թողնել 10-15 րոպե, ապա մատուցել։
Մատուցելիս ավելացնել կտրատած կանաչին։
|