ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 08:57

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Ապուրներ

Բորշչ <<5 րոպե>>

Բորշչ <<5 րոպե>>

Պահանջվում է։ Բազուկ, գազար, սոխ, սդրուցքային կարագ, կաղամբ, աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը։  Բազուկը, գազարը և սսոխը մաքրել, անցկացնել քերիչով, միացնել իրար, ավելացնել կարագը և թոողնդլ 20-25 րոպե։ Եռացող ջրի կամ արգանակի մեջ ավելացնել բարկ շերտերով կտրատած կաղամբը, մնցած բանջարեղենները, հասցնել եռման աաաստիճանի, եփել 3-5 րոպե։

 Թողնել 10-15 րոպե, ապա մատուցել։

Մատուցելիս ավելացնել կտրատած կանաչին։

Կատեգորիա: Ապուրներ | Ավելացրեց: Alla (23.01.2014)
Դիտումներ: 1358 | Տեգեր: Բորշչ, ապուր | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]