Հինգշաբթի, 02.05.2024, 16:26

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Պիցցաներ

Պիցցա լոլիկով և գազարով
Պիցցա լոլիկով և գազարով
 
Պահանջվում է `  300գ. խմորիչով պատրաստված խմոր
Խճողակի համար`  250գ. լոլիկ, 2-3 գազար, 2 պղպեղ, աղ, 10գ. սերուցքային կարագ կամ բուսական յուղ
 
Պատրաստման եղանակը` Լոլիկներն ու գազարնորը լվանալ, բարակ շերտերով կտրատել: Պղպեղները մաքրել, կլոր-կլոր կտրատել: 
 Խմորը բացել յուղով պատած տապակու մեջ, վրան կարագ կամ բուսական յուղ քսել, տեղադրել գազարի, լոլիկի, պղպեղի շերտերը: Համեմել աղով և պղպեղով:
  Պիցցան եփել ջեռոցում մինչև պատրաստն լինելը
Կատեգորիա: Պիցցաներ | Ավելացրեց: Alla (23.12.2013)
Դիտումներ: 899 | Տեգեր: լոլիկ, գազարով, պիցցա լոլիկով | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]