Պիցցա լոլիկով և գազարով
|
Պահանջվում է ` 300գ. խմորիչով պատրաստված խմոր
Խճողակի համար` 250գ. լոլիկ, 2-3 գազար, 2 պղպեղ, աղ, 10գ. սերուցքային կարագ կամ բուսական յուղ
|
Պատրաստման եղանակը` Լոլիկներն ու գազարնորը լվանալ, բարակ շերտերով կտրատել: Պղպեղները մաքրել, կլոր-կլոր կտրատել:
Խմորը բացել յուղով պատած տապակու մեջ, վրան կարագ կամ բուսական յուղ քսել, տեղադրել գազարի, լոլիկի, պղպեղի շերտերը: Համեմել աղով և պղպեղով:
Պիցցան եփել ջեռոցում մինչև պատրաստն լինելը
|