ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 08:57

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Ապուրներ

Ապուր գազարով և պանրով

Ապուր գազարով և պանրով

Պահանջվում է՝  1 լիտր ջուր, 200 գ պանիր, 4 կարտոֆիլ, 3 գազար, 1 գլուխ սոխ, 1/2 ճ/գ վարսակի փաթիլներ, կանաչի, աղ

Պատրաստման եղանակը՝  Կաթսայի մեջ լղնել պանիրը, վրան ջուր լցնել, դնել ուժեղ կրակի վրա։

 Կտրատել գաղարը, կարտոֆիլը և լցնել աարգանկի մեջ, եփել 7 րոպե։ Գլուխ սոխը և գազարը տապակել բուսական յուղով։ Ավելացնել կտրատած կանաչին, վարսակի փաթիլները։

Ապուրը հսսմեմել աղով և եփել մինչև պատրաստ լինելը։

Կատեգորիա: Ապուրներ | Ավելացրեց: LUS (25.01.2014)
Դիտումներ: 782 | Տեգեր: պանրով, պատրաստել ապուր, գազարով, ապուր | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]