ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 08:22

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Ապուրներ

Խյուս-ապուր սնկով և լոբով

Խյուս-ապուր սնկով և լոբով

Պահանջվում է՝ 1.5 կգ սպիտսկ լոբի, 100 գ սերուք, սնկի արգանակ, 2 ձու, 2 ճ/գ սերեւցքային կարագ, 100 գ կանաչ ոլոռ, 100 գ թարմ սունկ, աղ

Պատրաստման եղանակը՝  Լոբին մաքրել, լվանալ, մեկ գիշեր թողնել սառը ջրի մեջ, ապա վրան ջուր լցնել և եփել աղով համեմված ջրով մինչև պատրաստ լինելը։

 Այնուհետև անցկացնել մաղով։ Ապուրը համեմել կարագով, սերեիցքեվ, ավելացնել նախապես եփած ոլոռը, սունկը, սնկի արգանակը։

 Մատուցելիս կարելի է ավելացնել կտրատած կանաչի։

Կատեգորիա: Ապուրներ | Ավելացրեց: LUS (05.07.2014)
Դիտումներ: 803 | Տեգեր: ապուր, ապուր սնկով, Խյուս - ապուր, ապուր ոլոռով, ապուր լոբով | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]