ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 09:45

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Ապուրներ

Խյուս - ապուր «Ռումինական»

Խյուս - ապուր «Ռումինական»

Պահանջվում է՝ 3 լ ջուր, 7-8 հատ կարտոֆիլ, 1 գլուխ սոխ, 1 ձվի դեղնուց, 1 ճ/գ թթվասեր, սերեւցքային կարգ, մաղադանոս, աղ

Պատրաստման եղանակը՝  Կարտոֆիլը մաքրել, շերտ—շերտ կտրատել։ Սոխը կտրատել կիսաօղակներով ։ Բանջարեղենները 30 րոպե եփել աղով համեմված ջրի մեջ, ապա եփած բանջարեղեններն անցկացնել մաղով, որից հետո բացել արգանակով, եռացնել։

 Ձվի դեղնուցը հարել թթվասերով, աստիճանաբար լցնել ապուրի մեջ։ Այնուհետև լցնել 1 կտոր կարագ և կանաչին։

 Սովորաբար այս ուտեստը մատուցում են տապակած հացի շերտերսվ։

Կատեգորիա: Ապուրներ | Ավելացրեց: LUS (29.06.2014)
Դիտումներ: 805 | Տեգեր: ռումինական, ապուր, Խյուս - ապուր | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]