Երեքշաբթի, 07.05.2024, 09:52

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Ապուրներ

Ապուր լոլիկոով և բրինզայով

Ապուր լոլիկոով և բրինզայով

Պահանջվում  է՝ 7-8 հատ լոլիկ, 3ճ/գ ալյուր, արևածաղկի ձեթ, 1 բաժակ քերիչով անցկացրած բրինզա։

Պատրաստման եղանակը՝  Ալյուրը տապակել արևածաղկի ձեթով, բացել 3 բաժակ ջրով, ավելացնել կտրատած լոլիկները։ Ապուրը եփել 10-20 րոպե։

Վերջում ավելացնել բրինզա։

Կատեգորիա: Ապուրներ | Ավելացրեց: LUS (23.01.2014)
Դիտումներ: 838 | Տեգեր: ապուր, լոլիկով, պատրաստման եղանակը | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]