Աղցան լոլիկով և պանրով
|
Պահանջվում է` 6 լոլիկ, 250 գ. պանիր, 1 գլուխ սոխ, մաղադանոս, սամիթ, 4 ճ/գ թթվասեր, աղ
|
Պատրաստման եղանակը`Լոլիկները թողնել եռացրած ջրի մեջ, հանել կեղևը, կլոր-կլոր կտրատել: Պանիրն անցկացնել քերիչի խոշոր անցքերով: Սոխը մանր կտրատել:
Լոլիկների շերտը պատել կտրատած սոխով, քերիչով անցկացրած պանրով, թթվասերով: Ապա կրկին տեղադրել լոլիկների շերտերը, սոխը, պանիրը և այլն:
Աղցանը թողնել սառնարանում որոշ ժամանակ: Մատուցելիս զարդարել կտրատած կանաչիով:
|