ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 08:22

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Ապուրներ

Ապուր կարտոֆիլով և սպիտակ սնկով

Ապուր կարտոֆիլով և սպիտակ սնկով

Պահանջվում է՝  500 գ թարմ սունկ, 700 գ կարտոֆիլ, 200 գ գաղար, մաղադանոսի 1 արմատ, 1 գլուխ սոխ, 2 ճ/գ սերուցքային կարագ, թթվասեր, դափնու տերև, սև պղպեղ, աղ։

Պատրաստման եղանակը՝  Սունկը մաքրել, լվաբալ, կտրատել, տապակել կարագով։ Այնուհետև վրան տաք ջուր լցնել, եռացնել մարմանդ կրակով 30 րոպե, ավելացնել խորանարդածև կտրատած կարտոֆիլը, մաղադանոսը, սոխը։

 Զանգվածը համեմել աղով, պղպեղով, դափնեւ տերևով և եփել ևս 20-30 րոպե

 Մատուցելիս ապուրի մեջ ավելացնել կտրատած սամիթ, թթվասեր։ 

Կատեգորիա: Ապուրներ | Ավելացրեց: LUS (20.04.2014)
Դիտումներ: 2941 | Տեգեր: ապուր, ապուր սնկով, ապուր կարտոֆիլով | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]