ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 16:16

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Ճաշատեսակներ

Ապուր դդմիկով և կաղամբով

Ապուր դդմիկով և կաղամբով

Պահանջվում է՝ դդմիկ, գազար, կաղամբ, բրինձ, 1-2 ճ/գ բուսակաանն յուղ, մաղադաանոս, աղ։


Պատրաստման  եղանակը՝  Դդմիկները կտրատել խորանարդաձև, գազարը՝  բարակ շերտերով, կաղամբը նունպես կտրատել բարակ շերտերեվ։ Բրինձը մսքրել, լվանալ, եփել եռացող ջրով, աավելցնել գազարը։ Ապուրը եփրլ մարմանդ կրակոցվ։

Պատրաստ լինրլուց 10-25 րոպե առաջ համեմել աղով, հասցնել եռման աստիճանի, հսմեմել բուսական յուղով։ Ավելացնել կտրատած մաղադսնոս։

Կատեգորիա: Ճաշատեսակներ | Ավելացրեց: LUS (22.02.2014)
Դիտումներ: 1968 | Տեգեր: ապուր դդմիկով, ապուր կաղամբով, ապուր | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]