ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 04:49

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Ճաշատեսակներ

Նյութերը ենթաբաժնում: 17
Ցուցադրված նյութերը: 11-17
Էջեր: « 1 2

Դասավորել ըստ: Ամսաթվի · Անվանման · Վարկանիշի · Մեկնաբանությունների · Դիտումների
 Աղացած 1 կգ միսը, կես բաժակ լվացած բրինձը, մի քիչ մաղադանոս ու ռեհանը, մեկ հում ձուն, աղն ու պղպեղը խառնել իրար ու լավ հունցել: Հետո բաժանել ձեռքի մեծության կտորների և յուրաքանչյուր կտորին տալ երշիկի ձև, ապա եռացող ջրի մեջ եփել` ավելացնելով մի քիչ աղ: 
Ճաշատեսակներ | Դիտումներ: 1335 | Ավելացրեց: LUS | Ամսաթիվ: 13.01.2014 | Մեկնաբանություններ (0)

Պահանջվում է ` 2 բադրիջան, 4 լոլիկ, 100 գ ընկույզ, 1 գլուխ սոխ, բուսական յուղ, աղ
Ճաշատեսակներ | Դիտումներ: 3128 | Ավելացրեց: LUS | Ամսաթիվ: 23.12.2013 | Մեկնաբանություններ (0)

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ`
կոտլետի համար` 1 կգ տավարի կամ ոչխարի միս, 3 գլուխ սոխ, մեկ կապ խառը կանաչի` համեմ, մաղադանոս, ռեհան, տեր աղոթի, աղ, սև և կարմիր պղպեղ, կես հաց(հրազդան), 1 հատ ձու, խմելի սունելի, 100 գ. կարագ
Զարդարելու համար` լոլիկ, պղպեղ, գլուխ սոխ, վարունգ, կանաչի
Ճաշատեսակներ | Դիտումներ: 15355 | Ավելացրեց: Alla | Ամսաթիվ: 23.09.2013 | Մեկնաբանություններ (0)

Այս ճաշատեսակը պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ է պատրաստել ֆարշը: Այն պատրաստելու համար վերցնում ենք 1 կգ միս, տավարի կամ ոչխարի ըստ ցանկության, 3-4 գլուխ սոխ, 2 հատ տաքդեղ, վրան ավելացնում ենք մի կապ խառը կանաչի, որի մեջ մտնում է մաղադանոս, համեմ, ռեհան և տեր աղոթի և այն անցկացնում ենք մսաղացով:

 

Ճաշատեսակներ | Դիտումներ: 1577 | Ավելացրեց: Alla | Ամսաթիվ: 22.09.2013 | Մեկնաբանություններ (0)

Մարմանդ կրակի վրա դնել, նախորոք լցրած ջուրը և եռացնել,ավելացնել աղ և մակարոն: Մակարոնը եփվելուց հետո չթողնենք քամենք, որ չհասնի փխլվելու աստիճանի: Մակարոնը թողնել քամիչի մեջ: 

 

Ճաշատեսակներ | Դիտումներ: 1838 | Ավելացրեց: Alla | Ամսաթիվ: 22.09.2013 | Մեկնաբանություններ (0)

Վերցնել 1 կգ տավարի փափուկ միս, դանակով մի քանի տեղ ծակծկել, դնել կաթսայի մեջ, ավելացնել 3 լիտր սառը ջուր, աղ, սև պղպեղ` ըստ ճաշակի, 1 գլուխ կտրատած սոխ, մաղադանոս և դափնու երկու տերև, եռացնել մինչև միսը պատրաստ լինի:

 

Ճաշատեսակներ | Դիտումներ: 1023 | Ավելացրեց: Alla | Ամսաթիվ: 22.09.2013 | Մեկնաբանություններ (0)

Վերցնել ոչխարի յուղալի միսը (կուրծքը կամ կողոսկրը), կտրատել և յուղւտ կողմը դեպի հատակը տեղավորել կավե լայնաբերան ամանի մեջ, վրան կտրատել 100-150 գ. կտրատած գլուխ սոխ:

 

Ճաշատեսակներ | Դիտումներ: 7314 | Ավելացրեց: Alla | Ամսաթիվ: 21.09.2013 | Մեկնաբանություններ (0)

1-10 11-17