ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 05:31

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Ճաշատեսակներ

Սմբուկով և մսով խավիար

Սմբուկով և մսով խավիար


Կես կգ սմբուկը (բադրիջանը) խորովել, մաքրել կեղևից, տրորել մինչև խյուս դառնալը, աավելացնել ծեծած սխտոր, աղ, մեկ բաժակ քամած մածուն, խառնել, տարածել ակուտեղի վրա և ծածկել մսի խճողակով, որը պատրաստվում է հետևյալ կերպ.
 հալած կարագի մեջ տապակել կես կգ աղացած միս, ավելացնել թաղանթից մաքրած ու քերիչով անցկացրած 2 լոլիկ, լոլիկ չլինելու դեպքում՝ 1-2 գդալ տոմատի մածուկ և շարունակել եփել այնքան, մինչև տապակվող խճողակի հեղուկը գոլորշիանա, այնուհետև շաղ տալ սև պղպեղ։ 

Կատեգորիա: Ճաշատեսակներ | Ավելացրեց: LUS (24.02.2014)
Դիտումներ: 2500 | Տեգեր: խավիար, սմբուկով, մսով | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]