Ապուր դդմիկով և կաղամբով
| Պահանջվում է՝ դդմիկ, գազար, կաղամբ, բրինձ, 1-2 ճ/գ բուսակաանն յուղ, մաղադաանոս, աղ։
|
Պատրաստման եղանակը՝ Դդմիկները կտրատել
խորանարդաձև, գազարը՝ բարակ շերտերով, կաղամբը
նունպես կտրատել բարակ շերտերեվ։ Բրինձը մսքրել, լվանալ, եփել եռացող ջրով, աավելցնել
գազարը։ Ապուրը եփրլ մարմանդ կրակոցվ։
Պատրաստ լինրլուց 10-25 րոպե առաջ համեմել
աղով, հասցնել եռման աստիճանի, հսմեմել բուսական յուղով։ Ավելացնել կտրատած մաղադսնոս։
|