ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 08:57

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Ճաշատեսակներ

Ապուր գազարով և մարոլով

Ապուր գազարով և մարոլով

Պահանջվում է՝  1 գազար, մաղադանոս, 2 ճ/գ սոխ, նեխուր, 1/3 գլուխ կաղամբ, 3 ճ/գ կանաչ ոլոռ, 200 գ մարոլ, 1 ճ/գ սերուցքային կարագ, 1 թ/գ շաքարավազ, աղ, 2 լ արգանակ։


Պատրաստմսն եանակը՝  Գաղարը, մաղադանոսը, նեխուրը, կաղամբը բարակ շերտերով կտրատել, միացնել իրար, ավելացնել աղը, շաքարավազը և խառնել, որից հետո շոգեխաշել մարմանդ կրակով՝  պարբերաբար խառնելով, որպեսզի մթերքները չայրվեն։ Շոգեխաշվող մթերքների մեջ ավելացնել արգանակ, կաղամբ, կանաչ ոլոռ, մարոլի թերթերը։

 Ապուրը եռացնել, լցնել մնացած բաժին արգանակը և շարունակել եփել մինչև պատրաստ լինելը։

 

Կատեգորիա: Ճաշատեսակներ | Ավելացրեց: LUS (22.02.2014)
Դիտումներ: 1163 | Տեգեր: գազարով, ապուր գազարով, ապուր, ապուր մարոլով, մարոլով | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]