Մի քիչ ամեն ինչից
ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 08:50
Գլխավոր էջ Հոդվածներ Գրանցում Մուտք
Ողջույն Հյուր | RSS
Ապուր գազարով և պանրով
Պահանջվում է՝ 1 լիտր ջուր, 200 գ պանիր, 4 կարտոֆիլ, 3 գազար, 1 գլուխ սոխ, 1/2 ճ/գ վարսակի փաթիլներ, կանաչի, աղ
Պատրաստման եղանակը՝ Կաթսայի մեջ լղնել պանիրը, վրան ջուր լցնել, դնել ուժեղ կրակի վրա։
Կտրատել գաղարը, կարտոֆիլը և լցնել աարգանկի մեջ, եփել 7 րոպե։ Գլուխ սոխը և գազարը տապակել բուսական յուղով։ Ավելացնել կտրատած կանաչին, վարսակի փաթիլները։
Ապուրը հսսմեմել աղով և եփել մինչև պատրաստ լինելը։