ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 05:56

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր

Նյութեը բաժնում: 76
Ցուցադրված նյութերը: 21-30
Էջեր: « 1 2 3 4 5 ... 7 8 »

Պահանջվում է՝  1 լիտր ջուր, 200 գ պանիր, 4 կարտոֆիլ, 3 գազար, 1 գլուխ սոխ, 1/2 ճ/գ վարսակի փաթիլներ, կանաչի, աղ

Ապուրներ | Դիտումներ: 779 | Ավելացրեց: LUS | Ամսաթիվ: 25.01.2014 | Մեկնաբանություններ (0)

Պահանջվում է՝  300 գրամ կաղամբ, 3 կարտոֆիլ, 2 գազար, 2 1/2 ճ/գ գարեձավար, 1 1/2ճ/գ բուսական յուղ, 2 գլուխ սոխ, կանաչի, աղ


Ապուրներ | Դիտումներ: 878 | Ավելացրեց: LUS | Ամսաթիվ: 25.01.2014 | Մեկնաբանություններ (0)

Պահանջվում է՝  5 հատ պղպեղ, 3 ճ/գ գարեձավար, 1 գլուխ սոխ, 1ճ/գ կանաչի, 1 լիտր ջուր, աղ

Ճաշատեսակներ | Դիտումներ: 1851 | Ավելացրեց: LUS | Ամսաթիվ: 24.01.2014 | Մեկնաբանություններ (0)

Պահանջվում է՝  2 գլուխ սոխ, 4 լոլիկ, 5 պղպեղ, 2 ձու, 1ճ/գ բուսական յուղ, աղ

Ապուրներ | Դիտումներ: 792 | Ավելացրեց: LUS | Ամսաթիվ: 23.01.2014 | Մեկնաբանություններ (0)

Պահանջվում  է՝ 7-8 հատ լոլիկ, 3ճ/գ ալյուր, արևածաղկի ձեթ, 1 բաժակ քերիչով անցկացրած բրինզա։

Ապուրներ | Դիտումներ: 839 | Ավելացրեց: LUS | Ամսաթիվ: 23.01.2014 | Մեկնաբանություններ (0)

Պահանջվում է ՝ 2 բազսւկ, 2 վարունգ, 2 ձու, կանաչ սոխ,1 ճ/գ շաքարավազ, թթվասեր, 2 ճ/գ ջուր, 1թ/գ  կիտրոոոնի աղ, աղ՝  ըստ ճաշակի

Ապուրներ | Դիտումներ: 850 | Ավելացրեց: Alla | Ամսաթիվ: 23.01.2014 | Մեկնաբանություններ (0)

Պահանջվում է։ Բազուկ, գազար, սոխ, սդրուցքային կարագ, կաղամբ, աղ, պղպեղ
Ապուրներ | Դիտումներ: 1355 | Ավելացրեց: Alla | Ամսաթիվ: 23.01.2014 | Մեկնաբանություններ (0)

Անհրաժեշտ բաղադրիչները ` 4 գ. չաման, 150 գ. բրինձ, 80 գ. չամիչ
Ճաշատեսակներ | Դիտումներ: 1076 | Ավելացրեց: LUS | Ամսաթիվ: 18.01.2014 | Մեկնաբանություններ (0)

300 գ. տավարի միսը աղալ, յուղով տապակել, ավելացնել սոխառած, ծեծած սխտոր, 400 գ. խոշոր կտրատած սպանախ, աղ, պղպեղ` ըստ ճաշակի, մի քիչ ոսկորներից եփած արգանակ:

Ճաշատեսակներ | Դիտումներ: 838 | Ավելացրեց: LUS | Ամսաթիվ: 14.01.2014 | Մեկնաբանություններ (0)

Անհրաժեշտ բաղադրիչները 4 ձու,  60 գ. ընկույզի ծեծած միջուկ, աղ, պղպեղ

 

Ճաշատեսակներ | Դիտումներ: 1626 | Ավելացրեց: LUS | Ամսաթիվ: 13.01.2014 | Մեկնաբանություններ (0)