ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 05:02

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Ապուրներ

Ապուր «Գյուղական»

 

Ապուր «Գյուղական»

Պահանջվում է՝  300 գրամ կաղամբ, 3 կարտոֆիլ, 2 գազար, 2 1/2 ճ/գ գարեձավար, 1 1/2ճ/գ բուսական յուղ, 2 գլուխ սոխ, կանաչի, աղ


Պատրաստման եղանակը՝  Գարեձավարը լվանալ , լցնել եռացող ջրի մեջ, ապա կիսաաեփ անել։

Գազարը, գլուխ սոխը տապակել բուսակաան յուղով, ավելացնել բարակ շերտերով կտրատած կաղամբը,խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլը, լցնել գարեձավարով զանգվածի մեջ և եփել մինչև պատրաստ լինելը։

Մատուցելիս ավելացնել կտրատած կանաչին։

Կատեգորիա: Ապուրներ | Ավելացրեց: LUS (25.01.2014)
Դիտումներ: 878 | Տեգեր: ապուր | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]