Ապուր «Գյուղական»
| Պահանջվում է՝ 300 գրամ կաղամբ, 3 կարտոֆիլ, 2 գազար, 2 1/2 ճ/գ գարեձավար, 1 1/2ճ/գ բուսական յուղ, 2 գլուխ սոխ, կանաչի, աղ
|
Պատրաստման եղանակը՝ Գարեձավարը լվանալ
, լցնել եռացող ջրի մեջ, ապա կիսաաեփ անել։
Գազարը, գլուխ սոխը տապակել բուսակաան
յուղով, ավելացնել բարակ շերտերով կտրատած կաղամբը,խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլը,
լցնել գարեձավարով զանգվածի մեջ և եփել մինչև պատրաստ լինելը։
Մատուցելիս ավելացնել կտրատած կանաչին։
|