Նյութերի ընդհանուր քանակը կատալոգում: 106 Ցուցադրված նյութերը: 91-100 |
Էջեր: « 1 2 ... 8 9 10 11 » |
|
Բամբակյա փոքր կտորից կարված տոպրակում դրեք ճզմած սխտոր և այն կապեք ցավացող հոդին: Աղը տաքացրեք, լցրեք մեկ ուրիշ բամբակյա կտորից կարված տոպրակի մեջ(սխտորով կարված տոպրակից մի փոքր մեծ): |
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 5141 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 26.09.2013
|
|
|
Աշնանը և գարնանը անպայման սննդի բաժնի մեջ ընդգրկել ընկույզ |
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 2349 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 26.09.2013
|
|
|
Անհրաժեշտ բաղադրիչները`
250 գ. ալյուր, 4 ճ/գ ձիթապտղի ձեթ, 20 գ. խմորիչ, աղ, 3 հատ լոլիկ, կանաչ պղպեղ, 1 գլուխ սոխ, 1 հատիկ սխտոր, 50 գ. զեյթուն, 120գ. քերած պանիր
|
Պիցցաներ |
Դիտումներ: 1086 |
Ավելացրեց: Alla |
Ամսաթիվ: 26.09.2013
|
|
|
Անհրաժեշտ բաղադրիչները`
225 գ. ալյուր, 150 մլ. տաք ջուր, կես թ/գ շաքարավազ, 1 թ/գ խմորիչ, կես թ/գ աղ, 30 գ. կարագ կամ ձեթ
|
Պիցցաներ |
Դիտումներ: 11642 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 26.09.2013
|
|
|
Անհրաժեշտ բաղադրիչները`
խմորի համար` 1 եղանակ` 250 գ. ալյուր, կես թ/գ խմորիչ, աղ, 50 գ. ջուր, 50 գ. մարգարին(ըստ ցանկության)
2 եղանակ` 250 գ. ալյուր, 1-2 ձու, 50 գ. կաթ կամ ջուր, կես թ/գ սոդա
ձևավորման համար`1-2 լոլիկ, պանիր(ցանկալի է հոլանդական), 1 կանաչ պղպեղ
|
Պիցցաներ |
Դիտումներ: 1417 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 26.09.2013
|
|
|
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ`
կոտլետի համար` 1 կգ տավարի կամ ոչխարի միս, 3 գլուխ սոխ, մեկ կապ խառը կանաչի` համեմ, մաղադանոս, ռեհան, տեր աղոթի, աղ, սև և կարմիր պղպեղ, կես հաց(հրազդան), 1 հատ ձու, խմելի սունելի, 100 գ. կարագ
Զարդարելու համար` լոլիկ, պղպեղ, գլուխ սոխ, վարունգ, կանաչի
|
|
|
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ`
խմորի համար` 4 հատ ձու, 2 ճ/գ գոլ ջուր, 140 գ. շաքարավազ, կես կիտրոնի քերած կեղև, 120 գ. ալյուր, 60 գ.օսլա, կես թեյի գդալ սոդա:
կրեմի համար` կես լիտր կաթ, 3 հատ ձու, 180 գ. շաքարավազ, 40 գ. օսլա, 20 գ. ռոմ կամ կոկոսի լիկյոր:
Իսկ զարդարելու համար մեզ անհրաժեշտ է` 3 ճ/գ շաքարավազ, 2 հատ կոկոս կամ 400 գ. կոկոսի փշրանք, բալ կամ շոկոլադե սրտիկներ:
|
|
|
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ`
խմորի համար(բիսկվիտ)` 4 հատ ձու, 1 բաժակ շաքարավազ, 1 բաժակ ալյուր, քացախի մեջ մանրած սոդա:
կրեմի համար` 300 գ. կարագ, 10 հատ ձու, 40-50 գ. ժելատին, 150 մլ. ջուր, 2 բաժակ շաքար, 1 ճ/գ ալյուր, 1 բաժակ կաթ, վանիսլին:
գլազուրի համար` 5 ճ/գ կակաո, 3 ճ/գ կաթ, կես բաժակ շաքար, 50 գ. կարագ, մանրացրած ընկույզներ:
|
|
|
Այս ճաշատեսակը պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ է պատրաստել ֆարշը: Այն պատրաստելու համար վերցնում ենք 1 կգ միս, տավարի կամ ոչխարի ըստ ցանկության, 3-4 գլուխ սոխ, 2 հատ տաքդեղ, վրան ավելացնում ենք մի կապ խառը կանաչի, որի մեջ մտնում է մաղադանոս, համեմ, ռեհան և տեր աղոթի և այն անցկացնում ենք մսաղացով: |
|
|
Մարմանդ կրակի վրա դնել, նախորոք լցրած ջուրը և եռացնել,ավելացնել աղ և մակարոն: Մակարոնը եփվելուց հետո չթողնենք քամենք, որ չհասնի փխլվելու աստիճանի: Մակարոնը թողնել քամիչի մեջ: |
|
|