Նյութերի ընդհանուր քանակը կատալոգում: 106 Ցուցադրված նյութերը: 71-80 |
Էջեր: « 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 » |
| Կա պատրաստման մի քանի եղանակ
|
Մուրաբաներ |
Դիտումներ: 3074 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 01.10.2013
|
|
| Անհրաժեշտ բաղադրիչները` 1 կգ մաքրած սմբուկ, 1.5 կգ. շաքարավազ, 400 գ. ջուր, 5 հատ մեխակ, 5-8գ. դարչին
|
Մուրաբաներ |
Դիտումներ: 5546 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 01.10.2013
|
|
| Անհրաժեշտ բաղադրիչները` 60 գ. սպիտակ ծաղիկներին 1կգ. շաքարավազ և 1 թ/գ կիտրոնաթթու
|
Մուրաբաներ |
Դիտումներ: 1013 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 01.10.2013
|
|
| Անհրաժեշտ բաղադրիչները` 1 կգ. թուզ, 1 կգ. շաքարավազ և 1 բաժակ ջուր
|
Մուրաբաներ |
Դիտումներ: 9076 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 01.10.2013
|
|
| Ընկույզը մաքրել դնել ջուրը 10 օր, ամեն օր ջուրը երկու անգամ փոխել, լավ սևանալուց հետո դնել կրի մեջ, 1 օր թողնել կրաջրի մեջ հետո լավ լվանալ, պատառաքաղով ծակել 2 կողմից և դնել սառը ջրի մեջ, 1 օր թողնել ջուրը փոխելով: |
Մուրաբաներ |
Դիտումներ: 18870 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 01.10.2013
|
|
| Նախաինֆարկտային վիճակում գտնվողներին ` չորս օր անընդմեջ առավոտյան քաղցած վիճակում մոմխի թեյ խմել:
Ասթմայով հիվանդները պետք է մայրախոտից պատրաստված թուրմ խմեն:
|
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 6072 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 01.10.2013
|
|
| Սպիտակարյունությամբ տառապող հիվանդներին խորհուրդ է տրվում խմել փիփերթի արմատների, իսկ նույն հիվանդությամբ տառապող երեխաներին ` փիփերթի ծաղիկների հյութը:
Լյարդի ցիրոզով տառապող հիվանդներին ` ցորենի ալյուրը խառնել կաթին և խմել:
|
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 4321 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 30.09.2013
|
|
Գորտնուկները վերացնելու համար վերցնել վերցնել կարտոֆիլը, կտրել երկու մասի , մի մասը դեն նետել, իսկ մնացած մասի կտրված կողմը քսել գորտնուկներին, որից հետո հորել չոր տեղ:
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 4937 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 30.09.2013
|
|
| Որպես դեղամիջոց կարելի է պատրաստել հետևյալ խառնուրդը, 1 բաժակ յասամանի թարմ, կանաչ տերևները լցնել 2 բաժակ ջրի մեջ և եռացնել այնքան անգամ, մինչև որ մնա 1 բաժալ եփուկ:
|
|
| Որպես դողէրոցքի բուժամիջոց վերցնել 3 թ/գ բոված ու մանր աղացած սև սուրճ, 2 թ/գ սղկած ծովաբուկ 2 բաժակ ջրի մեջ լցնել ու եփել 20 րոպե:
|
|
|