Նյութերի ընդհանուր քանակը կատալոգում: 106 Ցուցադրված նյութերը: 101-106 |
Էջեր: « 1 2 ... 9 10 11 |
|
Վերցնել 1 կգ տավարի փափուկ միս, դանակով մի քանի տեղ ծակծկել, դնել կաթսայի մեջ, ավելացնել 3 լիտր սառը ջուր, աղ, սև պղպեղ` ըստ ճաշակի, 1 գլուխ կտրատած սոխ, մաղադանոս և դափնու երկու տերև, եռացնել մինչև միսը պատրաստ լինի: |
|
|
Վերցնել ոչխարի յուղալի միսը (կուրծքը կամ կողոսկրը), կտրատել և յուղւտ կողմը դեպի հատակը տեղավորել կավե լայնաբերան ամանի մեջ, վրան կտրատել 100-150 գ. կտրատած գլուխ սոխ: |
|
|
Պատրաստման եղանակը:
Թխել սովորական կեքս, վերևից սպիտակ սերուցքային կրեմով նկարելմ ժամացույցի թվահարթակ: Թվերը և սլաքները նկարել շոկոլադե կրեմով: Դարսել մանրացրած ընկույզ, եզրերին ցանել փշրանքներ կամ ընկույզներ:
|
|
|
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ`
խմորի համար` 1.5 բաժակ թթվասեր, 1.5 բաժակ շաքարավազ, կես փեյի գդալ սոդա, 1 ճաշի գդալ քացախ, 3 բաժակ ալյուր
կրեմի համար` 1.5 բաժակ թթվասեր, 1.5 բաժակ շաքարավազ
գլազուրի համար` 1.5 բաժակ շաքարավազ, 3 թեյի գդալ կակաո, 4 ճաշի գդալ կաթ, կարագ:
|
|
|
Անհրաժեշտ բազադրիչներ`
Խմորի համար` 1 բաժակ թթվասեր, 1 բաժակ շաքարավազ, 30 գ. կարագ, 3 բաժակ ալյուր
կրեմի համար` 250 գ. կարագ, 1 ճաշի գդալ շաքարավազ, կես տուփ խտացրած կաթ
|
|
|
Անհրաժեշտ բազադրիչներ `
Խմորի համար` 80 գ. ալյուր, 70 գ. շաքարավազ, 2 հատ ձու
կրեմի համար` 125 գ. շաքարի փաշի, 150 գ. կարագ, 32 գ. սերուցք, 15 գ. կակաո, 10 գ. որևէ կոնյակ, կամ ռոմ, կամ վիսկի
|
|
|