Նյութերի ընդհանուր քանակը կատալոգում: 106 Ցուցադրված նյութերը: 81-90 |
Էջեր: « 1 2 ... 7 8 9 10 11 » |
|
Թութքով հիվանդներին բուժելու համար, անհրաժեշտ է հավաքել վայրի սնձի հասան պտուղները, լվանալ, քամել հյութը և ընդունել օրը 3 անգամ, քառորդ բաժակ: |
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 9394 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 30.09.2013
|
|
|
Անհրաժեշտ բաղադրիչները`
Խմորի համար ` 2 բաժակ ալյուր, 200 գ. կարագ, 200 գ. թթվասեր, աղ
Ձևավորման համար ` 300 գ. սունկ, 2-3 գդալ ձեթ կամ յուղ` սունկը տապակելու համար, 2-3 ձու, 50 գ. կաթ, 1 ճ/գ լիմոնի հյութ, կտրատած կանաչի, 2 հատ սոխ, պղպեղ
|
Պիցցաներ |
Դիտումներ: 1678 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 30.09.2013
|
|
|
Լյարդի և երիկամների համար - 1 ճ/գ մասուրի պտուղները լցնել էմալապատ տարայի մեջ և 200 մլգ եռացրած ջուրը փակել և նորից եռացնել 15 րոպե, սառեցնել սենյակային պայմաններում, 45 րոպե հետո քամել, ճզմել մնացորդը թափել, հետո վրան լցնել եռացրած 200մլգ տաք ջուր: |
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 5953 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 29.09.2013
|
|
|
Լեղապարկի և երիկամների քարերի դեմ - վերցնել մեկ թարմ ձու, քցել սուրճի բաժակի մեջ և վրան քամել մեկ լիմոն, թողնել 4 օր մութ ու պաղ տեղ, սպիտակուցը լիմոնի հետ լուծվում է: |
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 9196 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 29.09.2013
|
|
|
Փորկապություն - փարկապությամբ տառապողների համար առաջարկվում է հետևյալ դեղամիջոցները ` |
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 6802 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 29.09.2013
|
|
|
Փորլուծություն - երեխաների և մեծահասայկների համար ` վերցնել հավի քարաճիկը, լվանալ ու չորացնել: Այնուհետև աղալ փոշու աստիճանի և ընդունել օրը 1-2 անգամ կեսական թեյի գդալ, գոկ ջրով: |
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 5158 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 27.09.2013
|
|
|
Ստամոքսի գաստրիտ, Ստամոքսախոց, ստամոքսաբորբ, բարձր թթվայնություն, Հաստ աղիքի բորբոքում |
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 9230 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 27.09.2013
|
|
| Դափնու տերևը օգնում է մրսածության, ռեվմատիզմի, հոդերի և գոտկատեղի ցավերի, մաշկային, մարսողական համակարգ հիվանդությունների դեպքում:
|
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 3601 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 27.09.2013
|
|
|
Համեմունքները շատ վաղուց իրենց հիմնավոր տեղն ունեն մարդու կյանքում: Առանց համեմունքների դժվար է պատկերացնել որևէ խոհանոց: Նրնաք ճաշատեսակներին հաղորդում են ոչ միայն անկրկնելի համ ու հատ և լավացնում են մարսողությունը, այլև շնորհիվ իրենց կազմության մեջ մտնող վիտամինների և միկրոէլեմենտբերի ` օգնում են պայքարել հիվանդությունների դեմ
|
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 2012 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 26.09.2013
|
|
|
10 գ. ճզմած սխտորի վրա լցնել 100 գ գոլ ջուր: Փակ ամանում թողնել 5-6 ժամ և քամել: Ստացված թուրմը տաքացնել 30-40 աստիճան և ողողել կոկորդը օրվա մեջ մի քանի անգամ, որը շատ օգնում է բորբոքմանը:
|
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 3271 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 26.09.2013
|
|
|