ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 04:48

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Պիցցաներ

Սնկով պիցցա
Սնկով պիցցա
 

Անհրաժեշտ բաղադրիչները` 
Խմորի համար ` 2 բաժակ ալյուր, 200 գ. կարագ, 200 գ. թթվասեր, աղ
Ձևավորման համար ` 300 գ. սունկ, 2-3 գդալ ձեթ կամ յուղ` սունկը տապակելու համար, 2-3 ձու, 50 գ. կաթ, 1 ճ/գ լիմոնի հյութ, կտրատած կանաչի,  2 հատ սոխ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը ` 
Հունցել խմորը կարագով կամ ձեթով, թողնել 20 րոպե և փռել տապակի վրա (0.5-0.7 սմ  հավասար չափով ): Երկար գոտու պես  նույն խմորից պատրաստել և տապակի կողքերով շրջանակի մեջ առնել , վրան ձու քսել: Խմորի մակերևույթին հավասար լցնել առանձին տապակած ր ապա միախառնված սնկի և սոխի խճողակը: Ձվերը հարել, խառնել կաթի, կիտրոնի հյութի հետ, համեմել աղով և պղպղեղով, ավելացնել մանր կտրատած մաղադանոս: Ստացված զանգվածը ծածկել խճողակով, ապա եփել ջեռոցում:

Կատեգորիա: Պիցցաներ | Ավելացրեց: LUS (30.09.2013)
Դիտումներ: 1678 | Տեգեր: պիցցա, սնկով | - Վարկանիշ -: 5.0/1

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]