Օրգանիզմի դիմադրողականությունը բարձրացնող միջոցներ
|
Աշնանը և գարնանը անպայման սննդի բաժնի մեջ ընդգրկել ընկույզ |
- 0.5 բաժակ մեղրին ավելացնել 200 գ. ընկույզի միջուկ, 100 գ. ծերանի չիր, 100 գ, չամիչ, 1 կիտրոն կեղևով, այդ բոլորը աղալ մսաղացով և ավելացնել մաղրը: Խառնուրդը լցնում ենք ապակյա տարայւ մեջ և պահում ենք սառնարանում: Ամեն օր օգտագործում ենք 1 թ/գ օրը 2 անգամ, ուտելուց հետո
- 1 ճ/գ ընկույզի միջուկի միջնապատաի թիթեղիկների վրա լցնել 2 բաժակ սառը ջուր, դնել թույլ կրակի վրա, եփել 40 րոպե, այնուհետև քամել: Եփուկից խմել կես բաժակ, օրը 2 անգամ ուտելուց հետո:
- 2 ճ/գ ընկույզիի միջուկի թերթիկների վրա լցնել 1 բաժակ օղի, բերանը պինդ փակել, թողնել մնա 2 շաբաթ չոր և սառը տեղում: Ընդունել 25 կաթիլ, օրը 2 անգամ ուտելու ժամանակ:
- Ամեն օր ընթրիքին խմել տաք կաթ մեղրով` 1 բաժակ կաթին 1-2 թ/գ մեղր
- 3/4 բաժակ մեղր, 0.5 գ. կարագ, 1 թ/գ աղացած կծու կարմիր պղպեղ:Այս ամենը լավ խառնել, ստացված խառնուրդն օգտագործել օրը 4 անգամ 1 ճ/գ մինչև լրիվ վերջանա
|