Երեքշաբթի, 07.05.2024, 19:48

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բժշկություն » Ժողովրդական

Օրգանիզմի դիմադրողականությունը բարձրացնող միջոցներ
Օրգանիզմի դիմադրողականությունը բարձրացնող միջոցներ
 

 

Աշնանը և գարնանը անպայման սննդի բաժնի մեջ ընդգրկել ընկույզ

 

 
  • 0.5 բաժակ մեղրին ավելացնել 200 գ. ընկույզի միջուկ, 100 գ. ծերանի չիր, 100 գ, չամիչ, 1 կիտրոն  կեղևով, այդ բոլորը աղալ մսաղացով և ավելացնել մաղրը: Խառնուրդը լցնում ենք ապակյա տարայւ մեջ և պահում ենք սառնարանում: Ամեն օր օգտագործում ենք 1 թ/գ օրը 2 անգամ, ուտելուց հետո
 
  • 1 ճ/գ ընկույզի միջուկի միջնապատաի թիթեղիկների վրա լցնել 2 բաժակ սառը ջուր, դնել թույլ կրակի վրա, եփել 40 րոպե, այնուհետև քամել: Եփուկից խմել կես բաժակ, օրը 2 անգամ ուտելուց հետո:
 
  • 2 ճ/գ ընկույզիի միջուկի թերթիկների վրա լցնել 1 բաժակ օղի, բերանը պինդ փակել, թողնել մնա 2 շաբաթ չոր և սառը տեղում: Ընդունել 25 կաթիլ, օրը 2 անգամ ուտելու ժամանակ:
 
  • Ամեն օր ընթրիքին խմել տաք կաթ մեղրով` 1 բաժակ կաթին 1-2 թ/գ մեղր
 
  • 3/4 բաժակ մեղր, 0.5 գ. կարագ, 1 թ/գ աղացած կծու կարմիր պղպեղ:Այս ամենը լավ խառնել, ստացված խառնուրդն օգտագործել օրը 4 անգամ 1 ճ/գ մինչև լրիվ վերջանա
Կատեգորիա: Ժողովրդական | Ավելացրեց: LUS (26.09.2013)
Դիտումներ: 2350 | Տեգեր: օրգանիզմ, բժշկություն, դիմադրողականություն | - Վարկանիշ -: 4.8/4

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]