ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 06:54

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Թխվածքներ և տորթեր

Տորթ Կիևյան

Տորթ Կիևյան

Պահանջվում է՝  կրեմի համար՝  200 գ հարած կարագ, 250 գ խտացրած կաթ, 15 գ կակաո

խմորի համար՝  10 ձու, 40 գ ալյուր, 1 բաժակ շաքարավազ, տապակած ընկույզ

 

Պատրաստման եղանակը՝  10 ձվի լավ սառեցած սպիտակուցները հարել 1 բաժակ շաքարավազի հետ, մինչև որ ծավալը մեծանա 4-5 անգամ, ավելացնել տապակած ընկույզ, 40 գ ալյուր, զգուշորեն խառնել, դնել 2 շրջանաձև ստվարաթղթի վրա և մոտ 4-5 ժամվա ընթացքում չորացնել ջեռոցի մեջ 100 աստիճան ջերմության պայմաններում։ 

Կատեգորիա: Թխվածքներ և տորթեր | Ավելացրեց: LUS (22.05.2014)
Դիտումներ: 3580 | Տեգեր: կիևյան, տորթ | - Վարկանիշ -: 4.5/2

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]