Հինգշաբթի, 02.05.2024, 06:57

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Թխվածքներ և տորթեր

Շաքար լոխում

Շաքար լոխում

Պահանջվում է խմորի համար՝  200 գ հալած յուղ, 200 գ շաքարավազ, 1 ձվի դեղնուց, 50 գ կոնյակ, 500 գ ալյուր։

 

Պատրաստման եղանակը՝  Հալած յուղը տրորել, ավելացնել շաքարավազ, տրորելը շարունակել դարձյալ 5-10 րոպե։ Այդ զանգվածի մեջ գցել ձվի դեղնուց, կոնյակ կամ օղի և խառնել, որից հետո լցնել ալյուր և խմորը հունցել։

Խմորից ձևավորել կլոր բլիթներ՝  60-70 գրամանոց և թխել վառարանի ջեռոցում։

Կատեգորիա: Թխվածքներ և տորթեր | Ավելացրեց: LUS (10.09.2014)
Դիտումներ: 8776 | Տեգեր: թխվածք, թխվածքներ | - Վարկանիշ -: 4.5/4

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]