ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 05:56

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Թխվածքներ և տորթեր

Չեփվող տորթ

Չեփվող տորթ

Պահանջվում է՝ 200 գ կարագ, ձու, վանիլային չորահաց, շաքարավազ, օշարակ կամ մուրաբա

 

Պատրաստման եղանակը՝  200 գ կարագը հարել նույն քանակի աղացած վանիլային չորահացի հետ, հում ձվի և ըստ ճաշակի՝ շաքարավազի հետ։ Ստացված թանձր միատարր զանգվածը մտցնել թրջված ձևակաղապարի մեջ և տեղադրել սառնարանում։ 2 ժամ մնալուց հետո հանել տորթը, ցողել օշարակով կամ որևէ մուրաբայով և մատուցել։

Կատեգորիա: Թխվածքներ և տորթեր | Ավելացրեց: LUS (28.03.2014)
Դիտումներ: 2860 | Մեկնաբանություններ: 1 | Տեգեր: տորթ, թխվածք | - Վարկանիշ -: 5.0/1

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 1
1 Ալվարդ  
0
շատ համեղ է

Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]