ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 05:31

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Ապուրներ

Խյուս-ապոր կանաչ լոբով

Խյուս-ապոր կանաչ լոբով

Պահանջվում է՝ 1 կգ կանաչ լոբի, 1 կգ սպիտակ լոբի, 100 գ սերուցք, 2 ճ/գ կարագ, սղ

Պատրաստման եղանակը՝   Լոբին մաքրել, լվանալ, մեկ գիշեր թողնել սառը ջրի մեջ։ Այնուհետև հանել ջրից, կրկին վրան ջուր լցնել, եփել, աղով համեմվսծ ջրի մեջ, որից հետո անցկսցնել մաղով։ Եփել կանաչ լոբին, ապա մսնր կտրատել։

 Կանաչ լոբու զանգվածը միացնել սպիտակ լոբուն, ապա բացել ապուրն արգանակով։

 Ապուրը հանեմել սերուցքով, կարագով։

 Մատուցել տաք վիճակում։

Կատեգորիա: Ապուրներ | Ավելացրեց: LUS (03.07.2014)
Դիտումներ: 1151 | Տեգեր: կանաչ լոբով, ապուր, Խյուս - ապուր | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]