Հինգշաբթի, 02.05.2024, 05:39

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Թխվածքներ և տորթեր

Տորթ <<Մրջնանոց>>

Տորթ <<Մրջնանոց>>

Պահանջվում է

խմորի համար՝  0.5 բաժակ  թթվասեր, 0.5 բաժակ շաքարավազ, 200 գ ալյուր,  0.5 թ.գ. սոդա

կրեմի համար՝  1 տուփ խտացրած կաթ, 200 գ կարագ, 1 բաժակ ընկույզ

 

Պատրաստման եղանակը՝  Նշված բաղադրամասերով պինդ խմոր պատրաստել, սոդան օգտագործել քացախի մեջ հանգցնելուց հետո։ Խմորը 2 ժամովդնոլ սառնարանը, այնուհետև աղալ, տապակի վրա բովել, սառեցնել, մանրացնել։ Ստացված զանգվածը խառնել կրեմի հետ, բլրաձև լցնել սկուտեղի վրա։ Երեսին շաքարի փոշի լցնել։

Կատեգորիա: Թխվածքներ և տորթեր | Ավելացրեց: LUS (03.10.2014)
Դիտումներ: 3842 | Տեգեր: մրջնանոց, տորթ | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]