ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 08:22

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Թխվածքներ և տորթեր

Տնային հալվա ընկույզով

Տնային հալվա ընկույզով

 
Պահանջվում է՝ 200 գ կարագ, ալյուր, 100 գ մանրացված ընկույզ, 100 գ  շաքարավազ, վանիլին,

Պատրաստման եղանակը՝  Թավայի մեջ լցնել 200 գ թարմ կարագ և դնել կրակին։ Հալվելուն պես գդալ-գդալ ավելացնել սպիտակ ալյուր և անընդհատ տրորելով, խառնել, ցանկալի է փայտե գդալով։ Երբ զանգվածը արդեն պինդ է ու բաց դեղին երանգի, ավելացնել 100 գ մանրացրած ընկույզ, խառնել, ավելացնել 100 գշաքարավազ, գդալի ծայրով վանիլին, աայս ամենը նորից խառնել, տաք-տաք լցնել ափսեի մեջ, հարթեցնել, փախլավայաձև կտրատել և թողնել սառչի։

Կատեգորիա: Թխվածքներ և տորթեր | Ավելացրեց: LUS (26.02.2014)
Դիտումներ: 2935 | Տեգեր: ընկույզով, տնային, հալվա | - Վարկանիշ -: 4.5/2

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]