Նյութերը ենթաբաժնում: 22 Ցուցադրված նյութերը: 11-20 |
Էջեր: « 1 2 3 » |
Դասավորել ըստ:
Ամսաթվի ·
Անվանման ·
Վարկանիշի ·
Մեկնաբանությունների ·
Դիտումների
| Որպես դողէրոցքի բուժամիջոց վերցնել 3 թ/գ բոված ու մանր աղացած սև սուրճ, 2 թ/գ սղկած ծովաբուկ 2 բաժակ ջրի մեջ լցնել ու եփել 20 րոպե:
|
|
|
Թութքով հիվանդներին բուժելու համար, անհրաժեշտ է հավաքել վայրի սնձի հասան պտուղները, լվանալ, քամել հյութը և ընդունել օրը 3 անգամ, քառորդ բաժակ: |
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 9394 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 30.09.2013
|
|
|
Լյարդի և երիկամների համար - 1 ճ/գ մասուրի պտուղները լցնել էմալապատ տարայի մեջ և 200 մլգ եռացրած ջուրը փակել և նորից եռացնել 15 րոպե, սառեցնել սենյակային պայմաններում, 45 րոպե հետո քամել, ճզմել մնացորդը թափել, հետո վրան լցնել եռացրած 200մլգ տաք ջուր: |
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 5953 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 29.09.2013
|
|
|
Լեղապարկի և երիկամների քարերի դեմ - վերցնել մեկ թարմ ձու, քցել սուրճի բաժակի մեջ և վրան քամել մեկ լիմոն, թողնել 4 օր մութ ու պաղ տեղ, սպիտակուցը լիմոնի հետ լուծվում է: |
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 9196 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 29.09.2013
|
|
|
Փորկապություն - փարկապությամբ տառապողների համար առաջարկվում է հետևյալ դեղամիջոցները ` |
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 6802 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 29.09.2013
|
|
|
Փորլուծություն - երեխաների և մեծահասայկների համար ` վերցնել հավի քարաճիկը, լվանալ ու չորացնել: Այնուհետև աղալ փոշու աստիճանի և ընդունել օրը 1-2 անգամ կեսական թեյի գդալ, գոկ ջրով: |
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 5158 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 27.09.2013
|
|
|
Ստամոքսի գաստրիտ, Ստամոքսախոց, ստամոքսաբորբ, բարձր թթվայնություն, Հաստ աղիքի բորբոքում |
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 9230 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 27.09.2013
|
|
| Դափնու տերևը օգնում է մրսածության, ռեվմատիզմի, հոդերի և գոտկատեղի ցավերի, մաշկային, մարսողական համակարգ հիվանդությունների դեպքում:
|
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 3601 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 27.09.2013
|
|
|
Համեմունքները շատ վաղուց իրենց հիմնավոր տեղն ունեն մարդու կյանքում: Առանց համեմունքների դժվար է պատկերացնել որևէ խոհանոց: Նրնաք ճաշատեսակներին հաղորդում են ոչ միայն անկրկնելի համ ու հատ և լավացնում են մարսողությունը, այլև շնորհիվ իրենց կազմության մեջ մտնող վիտամինների և միկրոէլեմենտբերի ` օգնում են պայքարել հիվանդությունների դեմ
|
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 2012 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 26.09.2013
|
|
|
10 գ. ճզմած սխտորի վրա լցնել 100 գ գոլ ջուր: Փակ ամանում թողնել 5-6 ժամ և քամել: Ստացված թուրմը տաքացնել 30-40 աստիճան և ողողել կոկորդը օրվա մեջ մի քանի անգամ, որը շատ օգնում է բորբոքմանը:
|
Ժողովրդական |
Դիտումներ: 3271 |
Ավելացրեց: LUS |
Ամսաթիվ: 26.09.2013
|
|
|