ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 09:24

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Ճաշատեսակներ

Խորոված սիգ

Խորոված սիգ

Սիգը մաքրել, լվանալ յուրաքանչյուրը 4-5 կտոր դարձնել, տուրը ցամաքեցնել,վրան և մեջը աղ ցանել, ամեն կտորի մետ դնելմի փոքր դափնու տերև, 1-2 սև պղպեղ, 3 գրամ կարագ, շարել թավայի մեջ, որը պետք է նախապես յուղել։
 Կտորների վրա նույնպես ձեռքով կարագ քսել և ցանել կարմիր պղպեղ։ Եփել ջեռուցում, ուժեղ կրակով, մինչև կարմրելը։

 Մատուցել տաք վիճակում։

Կատեգորիա: Ճաշատեսակներ | Ավելացրեց: LUS (19.02.2014)
Դիտումներ: 1285 | Տեգեր: խորոված, ձուկ, սիգ | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Նման հոդվածներ:
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]