Հինգշաբթի, 02.05.2024, 06:05

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Թխվածքներ և տորթեր

Սպիտակ գլազուրով տորթ

Սպիտակ գլազուրով տորթ

Պահանջվում է՝ 400 գ սերուվքային կարագ, 400 գ շաքարավազ, 10 հատ ձու, 100 գ ալյուր, 1 հատ կիտրոն, 1 բաժակ ռոմ

Գլազուրի համար՝  200 գ շաքարավազ, 1 հատ ձվի սպիտակուց, 1 հատ միջին չափի կիտրոնի հյութ։ Գլազուրը պատրաստել սովորական ձևով։

Պատրաստման եղանակը՝  կարգը շաքարաբազի և դեղնուցի հետ տրորել մինչև սպիտակելը , ավելաացնել ալյուր, կիտրոնի տերև, ռոմ, զգուշորեն ավելացնել թանձր  փրփուր դարցած սպիտակուցը։ Թխել կլոր կաղապարի մեջ մոտ 1 ժամ։

Պատրաստի տորթը սառեցնել և պատել սպիտակ գլազուրով։

Կատեգորիա: Թխվածքներ և տորթեր | Ավելացրեց: LUS (08.01.2015)
Դիտումներ: 1393 | Տեգեր: գլազուր, տորթ | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]