Հինգշաբթի, 31.07.2025, 08:13

Ողջույն Հյուր | RSS

Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Բաղադրատոմսեր » Մուրաբաներ

Սև թթի մուրաբա
Սև թթի մուրաբա

Անհրաժեշտ բաղադրիչները` 
1 կգ. սև թութ, 1.5 կգ. շաքարավազ

 Սև թթի պոչերը հեռացնել, լցնել ամանի մեջ, վրան լցնել անհրաժեշտ շաքարի կեսը, և 5-6 ժամ պահել զով տեղ: Առաջացած հյութը դատարկել առանձին ամանի մեջ, ավելացնել մնացած շաքարավազը, եփել և թողնել սառչի: Սառած սոկի մեջ շատ զգույշ թութը լցնել, ամանը թափ տալ որպեսզի թութը հավասարաչափտարածվի շաքարաջրի մեջ և եփել մինչև պատրաստ  լինելը: Վերջում փրփոիրը առանձնացնել:
Կատեգորիա: Մուրաբաներ | Ավելացրեց: LUS (02.10.2013)
Դիտումներ: 2659 | Տեգեր: սև, թթի, մուրաբա | - Վարկանիշ -: 5.0/2

Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]