Մի քիչ ամեն ինչից
ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 08:57
Գլխավոր էջ
Հոդվածներ
Գրանցում
Մուտք
Ողջույն
Հյուր
|
RSS
Գլխավոր էջ
Ֆորում
Բաղադրատոմսեր
Թխվածքներ և տորթեր
Ճաշատեսակներ
Ապուրներ
Աղցաններ
Պիցցաներ
Մուրաբաներ
Բժշկություն
Ժողովրդական
Հետաքրքիր է
Խորհուրդներ
Hand Made
Կայքի թարգմանում
Բաժնի անվանակարգերը
Աղցաններ
[10]
Թխվածքներ և տորթեր
[13]
Ճաշատեսակներ
[17]
Պիցցաներ
[5]
Մուրաբաներ
[19]
Ապուրներ
[15]
համեղ կերակուրներ
Հոդվածներ
Ընկույզի մուրաբա
Մսով կոտլետ
Դդմի մուրաբա
Մկնոռի (չիբան) բուժում
Պիցցայի խմոր
Աղցան գազարով և ոլոռով
Ծիրանի մուրաբա
Թութքի բուժում
Ստամոքսի հիվանդությունների բուժում
Լեղապարկի, երիկամների և միզապարկի քարերի դեմ բուժում
Թզի մուրաբա
Շաքար լոխում
Չանախ
Փորկապություն դեմ բուժում
Վանգայի դեղատոմսերը
Ինչպես արագ և հեշտ նկարել Միկի Մաուսին
Լյարդի և լեղապարկի բուժում
Դեղձի մուրաբա
Տորթ <<Թռչնի կաթ>>
Սմբուկի(բադրիջան) մուրաբա
Տորթ <<Քաղցրակեր>>
Փորլուծություն դեմ բուժում
Հոդացավեր և հոդախախտումներ
Ինչպես պատրաստել գունդ թելերից
Գորտնուկների բուժում
Մոշի մուրաբա
Վանգայի բժշկություն
Աղցան կաղամբով և հում բազուկով
Աղցան սմբուկով և լոլիկով
Տորթ << Արջը հյուսիսում>>
Վիճակագրություն
Ընդամենը ակտիվ.
1
Հյուրեր.
1
Անդամներ.
0
Գլխավոր էջ
»
Հոդվածներ
»
Բաղադրատոմսեր
»
Աղցաններ
Աղցան ծաղկակաղամբով
Աղցան ծաղկակաղամբով
Պահանջվում է` 1 փոքր ծաղկակաղամբ, 2 ճ/գ բուսական յուղ, 1 բաժակ թթվասեր, աղ
Պատրաստման եղանակը`
ծաղկակաղամբը մասնատել, եփել աղով համեմված ջրով, այնուհետև լցնել մաղի մեջ, թողնել քամվի, որից հետո համեմել աղով, թթվասերով, կտրատած կանաչիով:
Աղցանը լավ խառնել և մատուցել
1
2
3
4
5
Կատեգորիա:
Աղցաններ
|
Ավելացրեց:
LUS
(23.12.2013)
Դիտումներ:
2239
|
- Վարկանիշ -:
0.0
/
0
Նման հոդվածներ:
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝:
0
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[
Գրանցում
|
Մուտք
]
Մուտքի ձև
Որոնել
Հոդվածներ
Սմբուկի(բադրիջան) մուրաբա
Բորշչ սնկով " Ամառային"
Սմբուկով և մսով խավիար
Աղցան գազարով և ոլոռով
Դեղձի մուրաբա
Աղցան ծաղկակաղամբով
Փորկապություն դեմ բուժում
Ապուր պղպեղով և լոլիկով
Մազաթափության բուժում
Տորթ <<Քաղցրակեր>>
Մինի - չաթ
Ավելացնելու համար անհրաժեշտ է ավտորիզացիա